Tisdag.

Igår hände inte så mkt, lite dans och kör. Idag har vi haft lite teori där vi fick skriva om oss själva.. Har inte så mkt mer att skriva, har heller ingen lust att skriva idag för det har inte hänt något speciellt :P Men men så kan det vara. Är lite sugen på att åka hem i helgen, måste klippa mig också. Men vi får se hur de blir, troligtvis så blir det väl inte så. Ska kila och handla lite snacks till Idol ikväll :) Fåse om man får se Kevin Kelly nå, skön kille ^^ Gick här på skolan förra året, aya ska kila.
Hade.

Vilken kväll!

Fett kul det var igår, alla elever här på skolan som va kvar över helgen drog till Sundsvall och partade loss lite :D Riktigt nice. Synd bara att vi hamna på en krog där det va 20 års åldersgräns och största delen av folket där inne va 40+, men det blir vad man gör det till! Så kl halv 5 imorse klev vi ur taxin och fick gå upp och lägga sig. Vaknade ca halv 1 idag då, ska väl duscha och käka lite sen får vi se vad som händer.

Peace

mmmmmmmmmmmmh!!

Sitter och käkar just nu, har inte gjort så mycket idag. Lirat lite innebandy med daniel och sjungit lite! Blir lugnt ikväll, film och lite mys :) Äter lite kugmat, lyssnar på chris daughtry och kollar på solnedgången! Utsikten från mitt fönster, kan det bli bättre? ;) Här kommer lite bilder.

Solnedgången från mitt fönster, fränstas slalombacke btw :P

Solnedgång


Käket för kvällen, ris, nuggets, sweet chili sås och en norrlands guld
3.5, kan det bli bättre? ;)

Mat

Sundsvall ikväll då kanske, nu ringde tjejerna och tjåla. Får se hur jag gör!
Hade fint så länge :)

Sega helger!

Igår hade vii lite teori i skolan, sedan så vart det en sväng upp ppå bykrogen för att ta en bärs innan man åkte hem och kollade på mora-malmö och sedan idol. Lite mysig kväll faktist. Idag har jag inte gjort så mycket, va och bastade med daniel nyss annars har det varit lugnt, får se om man ska in till sundsvall ikväll eller hur det blir, beror lite på dom andra pojkarna :)



Det där är ju ganska sjukt!


Ska laga mat nu, Cyaaa.

Trött!

I morse ville jag inte kliva ur sängen =) Men var väl tvungen, 1 dag kvar nu sen får man sova lite igen. Idag har vi dansat och sjungit lite kör. Ska snart och träna lite tror jag sen blir det idol. Skönt att Leksand fick seger borta mot västerås i premiären med 2-3. Orkar inte skriva nå mer idag, utan vi får höras av helt enkelt.

Byee.

Rå potatis med kokt falukorv.

Lite sovmorgon idag med, började iaf halv 9, alltid något ^^ Balett var det som stod först på schemat! Sedan så har vi haft drama hela dagen, då vi blev indelade i några grupper och skulle spela upp en lite sketch ut "cinderella". Jag fick vara prinsen ;) haha! Väldigt kul att spela lite teater sådär måste jag säga.
God mat var det i skolan idag också, iaf till lunch. Middag va rå potatis nånting med korv och morötter, det blev grishinken för att sedan vardra till pizzerian. MKT godare =)
Innebandy snart, sen idol!

Adioooooooss

Try me.

Har börjat lite smått att träna igen, skönt faktist :) Har legat på latsidan ganska länge nu. Hade sovmorgon till kl 12.20 idag, fett skönt! Enda lektionen vi hade idag var tolkning, då vi i små grupper hade gjort en varsin rolig liten "show" som vi spelade upp för klassen! Sedan fick vi våran fördjupning 2, vilket innebär att vi ska sjunga duetter med låtar från gamla musikaler. Jag och Josefin ska sjunga låten "Do you love me?" från musikalen Fiddler on the roof. Vi ska tydligen träna lite på den såkallade klassiska rösten. Kan bli kul :)

Seeee yaaaaaahh

MÅNDAG!

Tro det eller ej, men faktist så är det skönt när det blir måndag och skolan drar igång igen, för att på helgerna händer det inte mycket. Det blir bara en hel del sittandes framför fatorn och dega, så går dagarna sakta också. Bättre med måndag så man får köra igång med att lära sig saker istället :) Idag då? Vi har dansat en hel del. Så sjöng vi inför klassen, jag sjöng Gavin Degraw - Chariot. Gick väl sådär, men man kan ju inte vara bäst i början.. Det är i slutet av året som man ska briljera ;) Efter det så började vi på en ny koreografi till en ny musikal, men kommer inte ihåg vad den heter ><. Nu ska jag snart gå ner och äta lite mat, sen blir det innebandy ikväll :)
Men vi hörs väl, gott folk ;)


Puss, kram och nyp i stjärten.

Yeah!

Lär väl börja skriva lite igen då, tröttnade ganska fort på detta, haha! Men men får väl ta att fortsätta skriva lite även fast det känns som att jag kommer skriva lite samma sak här varje dag ^^ Vill iaf börja med att gratulera min mycket goda vän och föredetta klasskompis till kontraktet med Mora IK den kommande säsongen!

http://www.hockeyallsvenskan.se/nyheter/visa_nyhet.php?n=1268

Helgen då? Jo den har varit ganska lugn, vi hade en liten fest i fredags där killarna skulle klä ut sig till tjejer och så tvärtom. Lite kul va det iaf, haha! Jag höll mig lugn och drack bara några 3.5:or och någon shot. Men festen spårade väl ur kl 22.00 ungefär då dem flesta vart för fulla, spydde ner en stuga och lite annat :)
Idag blir också en väldigt lugn dag, dom flesta andra killarna har stuckit iväg till Boda Borg och skulle leka lite, men har inte tid att följa med för måste hitta på en låt tills imorgon som jag ska sjunga. Svårt att hitta på bakgrundsmusik så därför kan det bli lite klurigt att hitta på vad man ska försöka sig på.
Måste köra igång med träningen imorn igen, vilat alldeles för länge nu, bla. pga att jag varit sjuk.
Nu ska jag snart ta och laga mat, fåse vad som händer sen.

Vi hörs.

ZLAAATAN.

Kung Zlatan frälste sverige än en gång, fast lite tur tycker jag väl ändå målet var... Men det krävs en hel del tur för att kunna vara bäst också :) Men zlatans löfte ikväll? Vi ska till VM!? Vadå är det klart nu? Njaa, krävs nog lite mer än ett löfte för att ta sig till VM... Såg en annan sak på aftonbladet nyss.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5747873.ab
Jag menar, hallå? Någon stans måste ju gränsen gå, man ser ju inte ens hur personen set ut.
Jaja ska lägga mig nu. Btw texten är från David Archuletas låt A little too not over you.

Godnatt.

It never crossed my mind at all
That's what I tell myself
What we had has come and gone
You're better off with someone else

It's for the best I know it is but I see you
Sometimes I try to hide what I feel inside
And I turn around, you're with him now
I just can't figure it out

Tell me why you're so hard to forget
Don't remind me, I'm not over it
Tell me why I can't seem to face the truth
I'm just a little too not over you, not over you.





Tvätta, tvätta, tvätta..

Då ska jag ner och tvätta snart då, sen blir det nog lite mat. Fan vad det kliar i halsen, tänkte det skulle släppa snart så man kan träna. Lagt ut bilen på annons nyss, du får köpa den om du vill ^^ Har inte så mkt mer att skriva just nu, men kanske kommer ett inlägg lite senare, så håll utkik ;) Lägger upp en bild från igår iaf :) Förfest @ Ålsta.


Ålsta

Maja, Christoffer, Johanna.

Take care!

Morgon!

Lördag morgon, what to do? hmm tror jag ska tvätta lite idag iaf :) Annars blir det väl att ta det lugnt..
Tänkte lägga upp en liten bild på boysen från smb, på höstlovet så kommer jag hem, då kör vi =)

Smb


Hungrig! hejhej

Mer besökare till bloggen

Klicka på den här länken och bli medlem nu!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Tamminen

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida.

Förklaring:

Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

Just nu får du:

300 gratis poäng. (100 garanterade besökare till din sida)
200 gratis poäng varje gång en av dina vänner ansluter sig.
30% på vad dina värvade vänner tjänar in.


Fick tipset av min vän http://emilxandersson.blogg.se/

Ni kan ju kika in där också om ni har lust.

HejHej.

 

 


Hej och välkommen till fränsta

Va nyss upp till macken med 2 polare, och vad hittar man inte där nu när man är i norrland om inte 2 epatraktorer, och några volvon. Sen mitt i alltihopa så var den en frän kille i en röd framhjulsdriven volvo som gjorde en burnout, GUUUD va imponerad jag blev ;) haha. Detta måste ju vara ett skämt, och jag som trodde att jag hade fyttat från världens ände, jag har nog snarare flyttat till den istället :P Men den enda krogen som finns här har ju iaf öppet till 10 på kvällen så då har man ju helgen räddad, HAHA! Jaja men får väl nöjja sig med att skolan är toppen iaf :P

Sova snart :) så hade fint!

Regn.

Skitväder ute, nästan alla tjejerna ska sticka till Sundsvall ikväll och festa, men jag orkade inte följa med. Måste bli kvitt min förkylning. Så jag sitter här alldeles ensam med min cola och lilla godispåse, FEEEST ;) Kollade nyss lite tågtider hem och så, 600 spänn kostar det fram och tillbaka, så det blir nog inte så många resor hem för mig :/ :) Men på höstlovet kommer jag iaf, fredag den 23:e oktober, då landar jag i den lilla byn smedjebacken. Så skriv in det i eran kalender gott folk för då jävlar :P
Nu ska jag ta det lite lugnt.

Tjooo.

Helgernas helg.

Då sitter man här på rummet, typ alla polare har åkt hem över helgen. Så det blir ganska ensamt, kulkul =) Men man får väl roa sig på något sätt, ska försöka bli frisk i första hand iaf. Hoppade över sånglektionen idag pga min hals, skulle få ta den på måndag istället. Efter det så hade vi lite ljudteknik, kan vara bra att kunna. Nu då? Ja kanske ska ta och gå till affären en sväng i regnet, laga mat ska jag också göra. Sen får vi väl se vad som händer ikväll.


Heeeeeeeejdå.

Blivit sjuk!

Vaknade imorse och kände mig inte så pigg, förkyld och halsen fungerar inte som den ska. Men var med på lektionerna idag iaf, känns som att man inte vill missa för mkt nu i början. Får se hur jag gör imorgon, har bara 2 lektioner. Idag har vi iaf dansat typ hela dagen, soft. Ska snart på ett litet möte med alla som bor i samma korridor som jag, blir väl att ordna med städschema och så. Kvällen blir nog att spenderas i sängen och försöka bli frisk.

Hade bra!

Hej, jag dansar balett.

Dagarna går ganska fort här uppe faktist. Igår så jobbade vi lite med låtarna vi sjöng i måndags, mest lite uttryck och så. Idag har vi dansat BALETT!?!?! Så sant så ;) Det var ju lite, vad man nu ska säga... annorlunda...
Efter det så bestod resten av dagen av drama, där vi skulle göra om låten vi sjöng till en karaktär. Där vi utgick så mycket som möjligt från låten, men sedan så fick vi hitta på det som man inte kunde få ut av låten. Rätt kul faktist, och samtidigt lite läskigt. För man kom verkligen in i den där andra personen som man själv till mestadels kommit på. Nu är det dags att leta på och börja öva på en ny låt som vi ska sjunga på måndag, mycket att göra, det går undan kan jag säga. Bara att hänga på!

Om en halvtimme är det mat, efter det så blir det nog lite innebandy och sedan försöka hitta på vad man ska sjunga för något. Men vi hörs ;)

See Yaah

RSS 2.0