Glömde....

Förresten, kom på att ni kanske ville veta vilken låt jag sjöng. Det blev Home med Michael Buble =)
Hårding ;)

Tjoo.

Äntligen!

Äntligen måndag igen, haha! Vi började dagen med ett danspass, började träna lite koreografi från en musikallåt, high school musical 1 "We're all in this together" kanske dom flesta känner igen :) Gick väl sådär, får se vart det leder. Sedan vart det lite genomgång inför framträdandet inför klasskompisarna vi skulle göra senare på dagen.
Ja.... så va plötsligt "the moment of truth" där, dom drog lott om ordningen vi skulle sjunga, för ingen ville börja ^^
Jag fick väl gå ut som nummer 3, nervös som ett as, tänkte lägga mig ner och dö där ett tag. Men det gick faktist över förväntan, men ändå långt ifrån vad jag kan. Så jag är så fruktansvärt glad och lättad över att jag verkligen gjorde det, känns hur bra som helst nu. Så det är vi nöjda med :)
Nu ska jag ta att leta på daniel, sen blir det väl middag om en halvtimme och efter det lite innebandy.

See yaa later, alligator! Ungefär något sånt där ^^

Aj!

Jaha... kul dag! Vaknade kl halv 9 pga. att jag hade ont i magen, funderade på om jag var hungrig så jag gick upp och käka lite nudlar, men värken satt fortfarande kvar. Eller rättare sagt, den blev värre. Kring kl 12 så hade jag så fucking ont att jag visste inte vad jag skulle göra, kunde inte ligga, inte sitta, inte stå. Så jag fick ringa och väcka min gode vän Andreas så han fick skjutsa mig till Sundsvalls lasarett (smart som man är så tog man inte med sig bilen upp). Så har legat på lasarettet från kl 1 till 4 ungefär, men dom hittade inget fel, troligtvis något virus eller liknande som ställt till det lite för magen. Jag var helt inställd på att det var blindtarmen, och tror fortfarande att det va den som krånglade. Det var precis detta som hände för ca 1 och ett halvt år sedan när jag vart kvar i falun över 1 natt. Och jag som skulle träna inför framträdandet vi ska ha för våra klasskompisar imorgon, får se hur det blir med det. Vill iaf tacka Andreas så mkt som ställde upp och skjutsade mig =)

Ska iaf ta och vila lite nu, få se om jag orkar gå ner och träna lite senare!

Hade bra, på återseende.

Man mår som man förtjänar.

Det vart en minst sagt vild kväll igår men en del oinbjudna gäster, men sånt får man ta :) Sjukt kul var det iaf! Idag då? ja, man mår som man förtjänar.. Har inte gjort något specielt, bara tagit det lugnt. Funderar på om man ska ta och pallra sig till affären och handla lite käk, eventuellt kanske lite godis också (a). Har inte så mycket mer att säga just nu. Här kommer iaf 2 bilder sen igår.


Så här såg det ut i Andreas skuff på vägen hem från ånge :)

Såhär såg vårat lilla inköp igår ut.


Här har vi hela festgänget :)

Gruppbild.


Vi Hörs!

Friday i'm in love.

Hej hopp.
Jaha då var det fredag igen, rätt lugn dag i skolan. Dans först på morgonen, gick väl helt okej, sedan spelade vi upp en liten sketch för klassen.
Var till ånge och handlade lite på den barnförbjudna affären också, det tycker vi om :) Så nu blir det väl att gå ner till Andreas och laga lite käk, dricka några öl, och vem vet, det kanske blir allsång ikväll, haha! Bilen var fullpackad från ånge så det mesta lutar åt det. Nu ska jag ta och kila iväg, vi får höras imorgon :)

SKÅÅÅÅL!!!

Hjärnsläpp

God morgon.

Gårdagen va ganska lugn, gjorde inte så mkt. Gich upp 6 imorse för att gå ut och löpa en liten vända såhär på morgonen, och det kände jag ju direkt att det va inte riktigt min grej, jag tror min överkropp + benen vägde ca 200 kg, kändes som det iaf.
Snart så ska jag väl hoppa in i duschen sen ner och äta frukost och förbereda mig för terminens första danslektion :O
Vi får väl se hur det går :)

Ha det bra så länge, hejhej.

Trött

Ännu en dag med massa information och utflykter för att få lära känna ånge kommun, gahh! Ge mig lite normal undervisning nu, trött på allt tjat...
Har inte hänt så mycket idag, lite innebandy och bastu nyss =)

Imorgon är det iaf sista dagen med så kallade "lära känna varandra lekar". Ska bli skönt att komma igång på riktigt fåse om det blir något resultat :)

Har inte så mycket mer att säga idag, bara 1 sak till! se och lär!
http://www.youtube.com/watch?v=_Xogs-qbqHs

Nattinatti .

Lång dag!

Hallå där.
Idag har det hänt ganska mycket, dagen börjades med en lång information av rektorn, kommunalråd, och en elev från förra året som berättade lite om hur det va att gå på skolan. Sedan så skulle vi presentera oss för alla andra i klassen, och det måste ju vara det värsta som finns, men det gick väl rätt bra ändå :) Promenerade senare på dagen till den såkallade "vikbron" där vi grillade lite korv, efter ett tag kommer killen från linköping dit med en systemkasse och hade dragit i sig 12 öl på vägen dit, andra dagen! Undra hur länge lilla niklas blir kvar på skolan ^^ haha! När vi kommit tillbaka så spelade vi lite innebandy, jag lyckades väl snubbla in 3 mål under första "perioden" så vi ledde med 3-0, men sedan så utgick en av damerna i laget så vi vart en mindre, sen gick det som det gick :) Nu sitter jag iaf här på rummet, nyss duschat och är alldeles slut, hållt igång från 07:00-21:00 så känner att jag skulle behöva sova lite nu. Ska försöka lägga in någon bild på mitt rum om jag får det att fungera ^^

Hörs imorn gott folk.

bonsoir.


Första "skoldagen" ...

Hallå där!
Tänkte börja blogga lite om skolan som jag börjat på nu med mera. Vill börja med att tacka min fina vän Emil " http://emilxandersson.blogg.se/ " Andersson för att han hjälpt mig med denna blogg. Mkt bra gjort, förrutom bilden då ;)
Jaha, då va första såkallade "skoldagen" gjord, började med en middag kl 16.00 uppföljt av en liten kort introduktion av rektorn på skolan. Som avslutning på kvällen så vart det lite underhållning utav en filur vid namn Ulf Lineberg, och såklart så tvingade han väl upp alla olika klasser att sjunga en låt, våran låt valdes ju såklart av tjejerna (vi är 2 killar och 12 tjejer i klassen så vi har inte så mycket att säga till om), så vi sjöng Främling med Carola *suck*, men det var väl kul =)
Ska ta och lägga mig nu, blir en heldag imorgon som börjar 07.30 och håller på tills sena kvällen.

Hörs imorn folket!

Auf Wiedersehen.


Firefox

I explorer kan bloggen se lite skum ut använd därför firefox istället. Går att läsa men då missar ni den snygga designen som jag skapat till Krille! Ha en bra dag!

Mvh/ Emil (http://emilxandersson.blogg.se/)

RSS 2.0